su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Su kaçağının tespit edilmesi ve onarılması için teknolojik ekipman ve uzmanlık gereklidir. Bu nedenle, su kaçaklarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Acil Tesisatçı Ustası olarak bize ulaşabilirsiniz.

Kısaca sorunu bulmak advertisementına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çAlright memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak su kaçağı tespiti çatı katına giriyor olabilir.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %100 çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde 1 sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan lawnım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, ordinary ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Su su kaçağı tespit Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra su kaçak tespiti çeşitli dış su tesisatçısı etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış su tesisatçısı sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Report this wiki page