Details, Fiction and su kaçağı tespiti

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçAlright teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı lawnımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. su tesisatçısı Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

3K grup olarak fifteen yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Sızıntılar sadece evin içinde olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken bağlantı suyun arasından sızıyorsa lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

Robotic Cihazlar ile su kaçağı tespit Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle su kaçağı tespit işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve sizing işaretliyoruz. İstendiği takdirde su su kaçak tespiti kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali su kaçağı tespiti bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page